You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Montajı Nite Bünyelır? Her binanın sahip evetğu alan ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Kaçış yolları, bir mimarinın herhangi bir noktasından mevzi seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin tarafı esna opsiyonel olarak düzenınan hidrolik ekip ile daha pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın bapları öbür yangın bapsı türleri arasındadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar meslek kurtarmaktadır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki yaman, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların öbür katlara intikalini hapsetmek yahut kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapları tek müstacel durumlarda binadan kaçışı hazırlamak değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların kullanımı hoppadak hemen her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine denli dem kazanmanızı esenlar.

Mülakat Noktası Belirleyin: Kaçış maksatının bir parçası olarak, yangın sonrası mülakat noktası belirleyin. Bu, yangın sırasında ayrılmış olduğunız sülale üyeleri veya iş Yangın Çıkış Kapısı rüfekaınızla tekrar buluşabileceğiniz güvenli bir noktadır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma iyi şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut alışverişyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page